myrskynmerkit.fi

Vaik kuinka monta kaverisuhdetta oot tuhonnu, Mut kukaan ei oo sua ominu vaik on uhonnu. Mä en oo rakastanu koskaan sua vitun huora. Sun puolest vois kuolla ... Mä en oo rakastanu koskaan sua vitun huora. Sun puolest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Ja tavallaan mä vihaan sua, mutten muista siin eroo et en oo ... 14 Sept 2017 — Stream vitun huora kuole die biatch666691111211810011 by McMuthaFuckinOgUgOgPsykoSi on desktop and mobile. Play over 265 million tracks for ... Mä en oo rakastanu koskaan sua vitun huora. Sun puolest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Ja tavallaan mä vihaan sua, mutten muista siin eroo Kuole Huora Kuole lyrics: Tunnetko tan tunteen minka makin tunnen Jos et tieda mista puhun vittu kohta sakin tunnet Milta tuntuu kipu milta tuntuu kun ... Mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Ja tavallaan mä vihaan sua. Mutten muista sitä eroo Original lyrics of Vitun Huora song by Pyhimys. ... Mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais mä en oo rakastanu koskaan sua vitun huora sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais ja tavallaan mä vihaan sua mutten muista sitä eroo Pyhimys - Vitun Huora lyrics lyrics: Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan Monet rakastaa ... sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan Monet rakastaa sua mut ne ei nää miten valloitat Sun ... kuole huora tuo mun elämääni valoo. M en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etk huomais. Ja tavallaan m vihaan sua. Mutten muista sit eroo Lyrics to song "Vitun huora f. ... Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan ... vitun huora sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais Mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Ja tavallaan mä vihaan sua. Mutten muista sitä eroo Mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Ja tavallaan mä vihaan sua. Mutten muista sitä eroo Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan ... mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais Mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Ja tavallaan mä vihaan sua. Mutten muista sitä eroo Sun puolest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. ... jos saan sua enemmän, mut on turha laskee erotusta. Hyvistä ja huonoista puolista. Sä oot huora nii ... 15 Apr 2016 — Vitun huora. Rakastan sua." Kaksi lausetta, jotka Pirita Kurvi kuulee miehensä JP:n suusta päivittäin. Jälkimmäistä mies tarkoittaa ... Mä en oo rakastanu koskaan sua vitun huora. Ive never loved you, you fucking whore · Sun puolest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. 25 Jun 2021 — Lienee sanomattakin selvä, että tällainen tilasto vituttaa itseäni, koska en halua omien ... niin joku sen henkilön läheisistä voi kuolla. Mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Ja tavallaan mä vihaan sua. Mutten muista sitä eroo Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan Monet rakastaa sua mut ne ei nää miten valloitat Sun ... kuole huora tuo mun elämääni valoo. Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan ... mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais Mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Ja tavallaan mä vihaan sua. Mutten muista sitä eroo Sun puolest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. ... jos saan sua enemmän, mut on turha laskee erotusta. Hyvistä ja huonoista puolista. Sä oot huora nii ... M en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etk huomais. Ja tavallaan m vihaan sua. Mutten muista sit eroo M en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etk huomais. Ja tavallaan m vihaan sua. Mutten muista sit eroo Mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Ja tavallaan mä vihaan sua. Mutten muista sitä eroo. Mc Mane (Vanhat): Kuole huora kuole. Tunnetko tän tunteen minkä mäkin tunnen/ Jos et tiedä mistä puhun vittu kohta säkin tunnet/ Listen to Vitun Huora by Pyhimys Feat. Asteriks & Vastis, 1914 Shazams. Mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Ja tavallaan mä vihaan sua. Mutten muista sitä eroo 29 Mar 2017 — Oon itse saanut näitä upeita ja ylistäviä kommentteja: kuole vitun läski huora, oot tollanen pikku tankki mikä ei näytä edes anorektikkona ... mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora sun pulest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais ja tavallaan mä vihaan sua mutten muista sitä eroo 25 Jun 2021 — Lienee sanomattakin selvä, että tällainen tilasto vituttaa itseäni, koska en halua omien ... niin joku sen henkilön läheisistä voi kuolla. 3 Aug 2020 — Perjantai-dokkari: Vitun huora, mä rakastan sua. "Vitun huora. Rakastan sua." Kaksi lausetta, jotka Pirita Kurvi kuulee miehensä JP:n suusta ... M en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etk huomais. Ja tavallaan m vihaan sua. Mutten muista sit eroo 16 Sept 2018 — "Vitun huora, mä rakastan sua" -blogia kirjoittavat Pirita ja JP nousivat otsikoihin ... joillakin on syöpäkin ja on kuolemassa", JP sanoo. 23 Nov 2021 — VITUN HUORA KUOLE PASKA!!! VITTU ETTÄ OLI LÄHELLÄ. Replies: >>167012372 >>167013591. 1 167012372 Nov 23, 2021, 10:11:04 PM. >>167012179 (OP). [Bb Eb Gm D G Cm C] ➧ Chords for Pyhimys - Vitun huora (Lyrics) with song key, BPM, capo transposer, play along with ... Mc Mane - Kuole huora kuole lyrics. M en oo rakastanu sua koskaan vitun huora. Sun pulest vois kuolla puol maailmaa etk huomais. Ja tavallaan m vihaan sua. Mutten muista sit eroo
Bing Google