myrskynmerkit.fi

9 Mar 2014 — Popeda jos pillua saan. 89,283 views89K views. Mar 9, 2014. 510. Dislike. Share. Save. Joni Karjalainen. Joni Karjalainen. 82 subscribers. Jos pillua saan lyrics: voi olla, ainakin luulen niin että tarkoituksella naimisiin menin kai koska vaimoni ... jos pillua saan niin mä lähden mukaan. Letra e música de “Jos Pillua Saan“ de Popeda. ... ja voi olla, ainakin luulen niin että asiat vois olla huonommin ... jos pillua saan niin mä lähden mukaan Jos pillua saa niin mä lähden mukaan. Pillua saan ei mua estä kukaan. Odota hetki ostan kondomin. Vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saa niin ... ja voi olla myös, että luulen niin että olla voi että luulenkin etten rakkautta kaipaa ja annat sä kuitenkin refrain: jos pillua saan niin mä lähden mukaan Jos pillua saa niin mä lähden mukaan. Pillua saan ei mua estä kukaan. Odota hetki ostan kondomin. Vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saa niin ... Full and accurate LYRICS for "Jos Pillua Saan" from "Popeda": jos pillua saan niin mä lähden mukaan, pillua saan ei mua estä kukaan, odota hetki ostan ... Lyyrinen of JOS PILLUA SAAN mennessä Popeda: jos pillua saan niin mä lähden mukaan, pillua saan ei mua estä kukaan, odota hetki ostan kondomin, vaikka ... 7 Apr 2015 — ... että mikään radiokanava ei soita Popedan Jos pillua saan -kappaletta. ... kävivät tykkäämässä kuvasta ja jakamassa sitä eteenpäin niin, ... ja voi olla myös, että luulen niin että olla voi että luulenkin etten rakkautta kaipaa ja annat sä kuitenkin. refrain: jos pillua saan niin mä lähden mukaan 25 Jul 2021 — ... niin mä lähden mukaan Pillua saan ei mua estä kukaan Odota hetki ostan kondomin Vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin Jos pillua saa niin ... ja voi olla myös, että luulen niin että olla voi että luulenkin etten rakkautta kaipaa ja annat sä kuitenkin jos pillua saan niin mä lähden mukaan jos pillua saan niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin jos pillua saan niin mä ... jos pillua saan niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin jos pillua saan niin mä ... jos pillua saan niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan otetaan taksi vaikka hervantaan tammelasta kyllä helmaa saan jos pillua saan ja voi olla myös, että luulen niin että olla voi että luulenkin etten rakkautta kaipaa ja annat sä kuitenkin jos pillua saan niin mä lähden mukaan jos pillua saan niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin jos pillua saan niin mä ... 16 Apr 2015 — Popeda - Jos Pillua Saan (Chords by: RTV) ww.popeda.com/ ... Bm C G D jos pillua saan niin mä lähden mukaan Em F C D pillua saan ei ... Jos pillua saa niin mä lähden mukaan. Pillua saan ei mua estä kukaan. Odota hetki ostan kondomin. Vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saa niin ... Chords for Popeda - Jos pillua saan. ... kanssasi kaksin lähteä tahtoisin CHORUS: jos pillua saan niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota ... Jos pillua saa niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saa niin mä ... jos pillua saan niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin jos pillua saan niin mä ... Jos pillua saa niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saa niin mä ... jos pillua saan niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin jos pillua saan niin mä ... jos pillua saan niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin jos pillua saan niin mä ... jos pillua saan niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin jos pillua saan niin mä ... Jos pillua saa niin mä lähden mukaan. Pillua saan ei mua estä kukaan. Odota hetki ostan kondomin. Vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saa niin ... Jos pillua saa niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saa niin mä ... Jos pillua saa niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saa niin mä ... Jos pillua saa niin mä lähden mukaan. Pillua saan ei mua estä kukaan. Odota hetki ostan kondomin. Vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saa niin ... ja voi olla myös, että luulen niin että olla voi että luulenkin etten rakkautta kaipaa ja annat sä kuitenkin refrain: jos pillua saan niin mä lähden mukaan ja voi olla myös, että luulen niin että olla voi että luulenkin etten rakkautta kaipaa ja annat sä kuitenkin. jos pillua saan niin mä lähden mukaan ja voi olla myös, että luulen niin että olla voi että luulenkin etten rakkautta kaipaa ja annat sä kuitenkin refrain: jos pillua saan niin mä lähden mukaan Jos pillua saa niin mä lähden mukaan. Pillua saan ei mua estä kukaan. Otetaan taksi vaikka hervantaan. Tammelasta kyllä herban saa. Jos pillua saa Jos pillua saa niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan otetaan taksi vaikka hervantaan tammelasta kyllä herban saa. refrain: Jos pillua saa Jos pillua saa niin mä lähden mukaan. Pillua saan ei mua estä kukaan. Odota hetki ostan kondomin. Vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saa niin ... Jos pillua saan niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan odota hetki ostan kondomin vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saan niin ... Mitä ajattelet miehestä joka laulaa karaokessa "Jos pillua saan niin mä lähden mukaan"? ... naiselle viinaa, että se lähtisi mukaan. Köyhä mikä köyhä. Jos pillua saa niin mä lähden mukaan. Pillua saan ei mua estä kukaan. Odota hetki ostan kondomin. Vaikka antaisin sulle kyllä ilmankin. Jos pillua saa niin ... Jos pillua saa niin mä lähden mukaan pillua saan ei mua estä kukaan otetaan taksi vaikka hervantaan tammelasta kyllä herban saa. Jos pillua saa.
Bing Google